1. producten
  2. Opvouwbare Rolstoel Dynamic.

Opvouwbare Rolstoel Dynamic.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Opvouwbare Rolstoel Dynamic. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Opvouwbare Rolstoel Dynamic.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

100 tot 120 kg, 120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte:

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 17 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Opvouwbare Rolstoel Dynamic.

De Romed Dynamic is een innovatief ontworpen opvouwbare rolstoel voor een veilige en comfortabele rit. Het lichtgewicht frame is gemaakt van aluminium en is duurzaam en sterk. Door het gebruik van speciale scharnieren kunt u de stoel makkelijk inklappen zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden. De zitting is gemaakt van duurzaam nylon en is voorzien van een comfortabele schuimvulling. Deze schuimvulling zorgt ervoor dat de gebruiker altijd optimaal comfort heeft. De armleuningen en voetsteunen zijn ook gemaakt van duurzaam nylon en kunnen eenvoudig worden opgevouwen. Daarnaast heeft de rolstoel een speciale voetplaat die een verhoogd zitcomfort biedt. De Romed Dynamic is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, zodat er altijd een rolstoel is die bij u past. Daarnaast is de rolstoel voorzien van afneembare zijtassen die uw persoonlijke spullen gemakkelijk mee kunt nemen. De Romed Dynamic is een innovatief ontworpen opvouwbare rolstoel die een veilige en comfortabele rit garandeert.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Rolstoel Dynamic.

De maten van Opvouwbare Rolstoel Dynamic. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte:
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 17 kg

Opvouwbare Rolstoel Dynamic. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 100 tot 120 kg, 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Opvouwbare Rolstoel Dynamic. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Opvouwbare Rolstoel Dynamic. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Opvouwbare Rolstoel Dynamic. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen