1. producten
  2. Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte.

Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 50 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 16 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte.

De lichtgewicht rolstoel M5 van MultiMotion is een uitstekende keuze voor mensen die een licht en comfortabel vervoer zoeken. Het frame is gemaakt van sterk aluminium en heeft een eenvoudige, schone lijn die zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De rolstoel is voorzien van een verstelbare rugleuning, een comfortabele zitting en een verstelbaar beensteun waardoor u altijd de juiste positie kunt krijgen. De wielen hebben een diameter van 45 cm en zijn gemaakt van een sterk materiaal waardoor ze langer meegaan. Dankzij het gewicht van slechts 13,9 kilo is de M5 eenvoudig te vervoeren en te transporteren. Daarnaast is deze rolstoel uitgerust met een stabilisator, waardoor deze meer stabiliteit biedt tijdens het rijden. De lichtgewicht rolstoel M5 van MultiMotion is een ideale keuze voor mensen die een licht, stijlvol en comfortabel vervoermiddel zoeken. Het frame is gemaakt van sterk aluminium en heeft een eenvoudige, schone lijn. De rolstoel is voorzien van een verstelbare rugleuning, een comfortabele zitting en een verstelbare beensteun waardoor u steeds de juiste positie kunt.

Veelgestelde vragen over Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte.

De maten van Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 50 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 16 kg

Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Lichtgewicht rolstoel MultiMotion M5 45 cm zitbreedte. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen