1. producten
  2. Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm.

Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

100 tot 120 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 54 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 12 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omschrijving van Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm.

De Excel G-Lite Pro 45 cm is een opvouwbare, lichtgewicht rolstoel die het u gemakkelijk maakt om uw uitstapje te ondernemen. Met een gewicht van slechts 11,5 kg is de G-Lite Pro zonder twijfel een van de meest lichte rolstoelen op de markt. Daarnaast zijn zowel de voetsteunen als de quick-release achterwielen afneembaar en de rugleuning neerklapbaar voor extra compact transport. De achterwielen zijn voorzien van polyurethaan lekvrije banden die een lage rolweerstand geven en daardoor licht rijden mogelijk maken. Ook heeft de rolstoel een comfortabele zithoek van 4 graden. De bekleding van de G-Lite Pro is eenvoudig te verwijderen en te bevestigen aan de rolstoel. De Excel G-Lite Pro 45 cm is dus een perfecte keuze als u op zoek bent naar een lichtgewicht, opvouwbare rolstoel. Dankzij het lage gewicht en het compacte design is de G-Lite Pro gemakkelijk mee te nemen, terwijl de lage rolweerstand en het comfortabele zitgedeelte een aangename rit garanderen.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm.

De maten van Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 54 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 12 kg

Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 100 tot 120 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Opvouwbare Rolstoel Excel G-Lite Pro 45 cm. heeft een verstelbare voetensteun: Nee.

Bekijk ook andere rolstoelen