Stichting Welzijn Ouderen S.W.O.

Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. is een Organisatie voor maatschappelijk werk gelegen aan Goudenregenplein 3 in Spijkenisse.

Meer informatie over Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. in Spijkenisse

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Spijkenisse? Bij Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Goudenregenplein 3 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. in Spijkenisse

Wil je weten wat Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Stichting Welzijn Ouderen S.W.O.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Welzijn Ouderen S.W.O. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor maatschappelijk werk op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Stichting Welzijn Ouderen S.W.O.

Bezoekers bekeken ook