Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal

Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal is een Geestelijke gezondheidszorg gelegen aan Maarsdreef 1a in Stadskanaal.

Meer informatie over Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal in Stadskanaal

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Stadskanaal? Bij Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Maarsdreef 1a in Stadskanaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Stadskanaal op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal in Stadskanaal

Wil je weten wat Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal te bieden heeft? Bekijk dan de website van Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lentis - Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Geestelijke gezondheidszorg op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Lentis – Ouderenpsychiatrie Maarsheerd Stadskanaal

Bezoekers bekeken ook