Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje

Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Plataanlaan 30 in Winterswijk.

Meer informatie over Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje in Winterswijk

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Winterswijk? Bij Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Plataanlaan 30 in Winterswijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Winterswijk op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje in Winterswijk

Wil je weten wat Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Zozijn dagcentrum Industriële Activiteiten, incl. Zoleentje

Bezoekers bekeken ook