stichting Zorgdragerij15

stichting Zorgdragerij15 is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Huiswaard, Zijperstraat 36 in Alkmaar.

Meer informatie over stichting Zorgdragerij15 in Alkmaar

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Alkmaar? Bij stichting Zorgdragerij15 kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij stichting Zorgdragerij15 geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. stichting Zorgdragerij15 is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Huiswaard, Zijperstraat 36 in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

stichting Zorgdragerij15 in Alkmaar

Wil je weten wat stichting Zorgdragerij15 te bieden heeft? Bekijk dan de website van stichting Zorgdragerij15 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij stichting Zorgdragerij15? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je stichting Zorgdragerij15 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. stichting Zorgdragerij15

Bezoekers bekeken ook