Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding

Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding is een Woonzorgcomplex gelegen aan Kruidentuin 9 in Barendrecht.

Meer informatie over Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding in Barendrecht

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Barendrecht? Bij Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Kruidentuin 9 in Barendrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Barendrecht op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding in Barendrecht

Wil je weten wat Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting IJsselmonde-Oost - Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Woonzorgcomplex op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Stichting IJsselmonde-Oost – Meliom Woonvoorziening en Dagbesteding

Bezoekers bekeken ook