Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet)

Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan G.A. Brederolaan 37 in Maassluis.

Meer informatie over Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) in Maassluis

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Maassluis? Bij Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan G.A. Brederolaan 37 in Maassluis. Ideaal dus als je in de omgeving van Maassluis op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) in Maassluis

Wil je weten wat Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Dagverblijf voor ouderen op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Ontmoetingscentrum Oud Sluys (De nieuwe Vliet)

Bezoekers bekeken ook