ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer

ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Kanaalstraat 12 in Aalsmeer.

Meer informatie over ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer in Aalsmeer

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Aalsmeer? Bij ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Kanaalstraat 12 in Aalsmeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Aalsmeer op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer in Aalsmeer

Wil je weten wat ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer te bieden heeft? Bekijk dan de website van ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Dagverblijf voor ouderen op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. ontmoetingscentrum Irene via Zorgcentrum Aelsmeer

Bezoekers bekeken ook