Middin - De Kade

Middin - De Kade is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Crooswijksekade 1 in Rotterdam.

Meer informatie over Middin - De Kade in Rotterdam

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Rotterdam? Bij Middin - De Kade kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Middin - De Kade geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Middin - De Kade is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Crooswijksekade 1 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Middin - De Kade in Rotterdam

Wil je weten wat Middin - De Kade te bieden heeft? Bekijk dan de website van Middin - De Kade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Middin - De Kade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Middin - De Kade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Middin – De Kade

Bezoekers bekeken ook