MeMo Dagbesteding Gemert

MeMo Dagbesteding Gemert is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Boekelseweg 15 in Gemert.

Meer informatie over MeMo Dagbesteding Gemert in Gemert

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Gemert? Bij MeMo Dagbesteding Gemert kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij MeMo Dagbesteding Gemert geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. MeMo Dagbesteding Gemert is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Boekelseweg 15 in Gemert. Ideaal dus als je in de omgeving van Gemert op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

MeMo Dagbesteding Gemert in Gemert

Wil je weten wat MeMo Dagbesteding Gemert te bieden heeft? Bekijk dan de website van MeMo Dagbesteding Gemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij MeMo Dagbesteding Gemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MeMo Dagbesteding Gemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. MeMo Dagbesteding Gemert

Bezoekers bekeken ook