Lotuz Dagbesteding

Lotuz Dagbesteding is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Willemsbeekweg 88 in IJmuiden.

Meer informatie over Lotuz Dagbesteding in IJmuiden

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van IJmuiden? Bij Lotuz Dagbesteding kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Lotuz Dagbesteding geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Lotuz Dagbesteding is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Willemsbeekweg 88 in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Lotuz Dagbesteding in IJmuiden

Wil je weten wat Lotuz Dagbesteding te bieden heeft? Bekijk dan de website van Lotuz Dagbesteding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Lotuz Dagbesteding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lotuz Dagbesteding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Lotuz Dagbesteding

Bezoekers bekeken ook