La Oya Dagbesteding

La Oya Dagbesteding is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Bolwaterstraat 42 Hoek, Maaskade in Venlo.

Meer informatie over La Oya Dagbesteding in Venlo

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Venlo? Bij La Oya Dagbesteding kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij La Oya Dagbesteding geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. La Oya Dagbesteding is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Bolwaterstraat 42 Hoek, Maaskade in Venlo. Ideaal dus als je in de omgeving van Venlo op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

La Oya Dagbesteding in Venlo

Wil je weten wat La Oya Dagbesteding te bieden heeft? Bekijk dan de website van La Oya Dagbesteding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij La Oya Dagbesteding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Oya Dagbesteding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. La Oya Dagbesteding

Bezoekers bekeken ook