InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase

InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Poolster 162 in Veenendaal.

Meer informatie over InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase in Veenendaal

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Veenendaal? Bij InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Poolster 162 in Veenendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Veenendaal op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase in Veenendaal

Wil je weten wat InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase te bieden heeft? Bekijk dan de website van InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. InteraktContour Veenendaal, locatie de Oase

Bezoekers bekeken ook