Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof

Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof is een Organisatie voor maatschappelijk werk gelegen aan Dupesweg 1 in Weert.

Meer informatie over Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof in Weert

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Weert? Bij Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Dupesweg 1 in Weert. Ideaal dus als je in de omgeving van Weert op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof in Weert

Wil je weten wat Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor maatschappelijk werk op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Groepsaccommodatie / Zorgboerderij Ingelshof

Bezoekers bekeken ook