Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade

Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade is een Vereniging of organisatie gelegen aan Maria Gorettistraat 2a in Kerkrade.

Meer informatie over Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade in Kerkrade

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Kerkrade? Bij Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Maria Gorettistraat 2a in Kerkrade. Ideaal dus als je in de omgeving van Kerkrade op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade in Kerkrade

Wil je weten wat Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade te bieden heeft? Bekijk dan de website van Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Vereniging of organisatie op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Gehandicapten vereniging Samen Sterk Kerkrade

Bezoekers bekeken ook