De Zorgnijverij

De Zorgnijverij is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Arnhemseweg 27 in Barendrecht.

Meer informatie over De Zorgnijverij in Barendrecht

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Barendrecht? Bij De Zorgnijverij kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij De Zorgnijverij geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. De Zorgnijverij is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Arnhemseweg 27 in Barendrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Barendrecht op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

De Zorgnijverij in Barendrecht

Wil je weten wat De Zorgnijverij te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Zorgnijverij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij De Zorgnijverij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zorgnijverij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. De Zorgnijverij

Bezoekers bekeken ook