Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen

Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Reigerlaan 57 in Vlaardingen.

Meer informatie over Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen in Vlaardingen

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Vlaardingen? Bij Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Reigerlaan 57 in Vlaardingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlaardingen op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen in Vlaardingen

Wil je weten wat Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding Scala - Ipse de Bruggen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Dagbesteding Scala – Ipse de Bruggen

Bezoekers bekeken ook