Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden

Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Boekelseweg 15 in Gemert.

Meer informatie over Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden in Gemert

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Gemert? Bij Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Boekelseweg 15 in Gemert. Ideaal dus als je in de omgeving van Gemert op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden in Gemert

Wil je weten wat Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Dagbesteding Memo Mensen & Mogelijkheden

Bezoekers bekeken ook