Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn)

Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Lavendel 22 in Haaksbergen.

Meer informatie over Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) in Haaksbergen

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Haaksbergen? Bij Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Lavendel 22 in Haaksbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Haaksbergen op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) in Haaksbergen

Wil je weten wat Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Dagbesteding Haaksbergen (Aveleijn)

Bezoekers bekeken ook