Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen

Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Christiaan Huijgensweg 2 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Christiaan Huijgensweg 2 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding Focus - Ipse de Bruggen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Dagbesteding Focus – Ipse de Bruggen

Bezoekers bekeken ook