Dagbesteding De Frisse Kijk

Dagbesteding De Frisse Kijk is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Nieuweweg 30 in Den Helder.

Meer informatie over Dagbesteding De Frisse Kijk in Den Helder

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Den Helder? Bij Dagbesteding De Frisse Kijk kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij Dagbesteding De Frisse Kijk geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. Dagbesteding De Frisse Kijk is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Nieuweweg 30 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

Dagbesteding De Frisse Kijk in Den Helder

Wil je weten wat Dagbesteding De Frisse Kijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dagbesteding De Frisse Kijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Dagbesteding De Frisse Kijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding De Frisse Kijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. Dagbesteding De Frisse Kijk

Bezoekers bekeken ook