BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin

BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin is een Organisatie voor maatschappelijk werk gelegen aan Geerling 11 in Bovenkarspel.

Meer informatie over BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin in Bovenkarspel

Op zoek naar een dagbesteding voor ouderen in de omgeving van Bovenkarspel? Bij BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin kun je terecht voor prettige dagbesteding in een fijne omgeving. Bij BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin geven ze echt om de mens en beleef je altijd een leuke dag. BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Geerling 11 in Bovenkarspel. Ideaal dus als je in de omgeving van Bovenkarspel op zoek bent naar een dagbesteding voor ouderen.

BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin in Bovenkarspel

Wil je weten wat BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BIJ De Boerentuin - Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere dagbesteding voor ouderen? Bekijk meer Organisatie voor maatschappelijk werk op onze website.
  1. Dagverblijf voor ouderen
  2. BIJ De Boerentuin – Uw kleinschalige Zorgboerderij & Inspiratietuin

Bezoekers bekeken ook